OVB Allfinanz Romania: Bunastare

Cu ocazia sarbatorilor pascale curatenia s-a extins si catre dulapurile doldora de haine si pantofi.

In familia noastra curatenia in dulapuri este o incursiune mereu plina de surprize de genul «vai, bluza asta nu am mai purtat-o de nu mai stiu cand» si altele asemenea. In plus, la finalul fiecarei actiuni de acest gen apar pungi de diverse dimensiuni pentru a fi date celor mai putini norocosi decat noi.

Cu toate acestea, dovada cea mai clara a faptului ca ai prea multe este sa gasesti produse cu eticheta, uitate.

Din punctul meu de vedere in momentul in care ajungi sa uiti ca ai cumparat o haina sau o pereche de pantofi, atunci este timpul sa te opresti din cumparat si eventual sa faci ceva mult mai potrivit cu banii tai.

Suntem tentati sa cheltuim sume importante de bani pentru diverse nimicuri care ne aduc bucurii mai mari sau mai marunte, dar oarecum de moment, fara sa ne gandim la impactul acestora pe termen lung sau chiar la nevoile noastre reale.

Iar atunci ma intreb daca in loc de a face stocuri pe produse pe care nu le folosesc acum, si pe care probabil nici nu voi apuca sa le folosesc prea curand, poate ar fi mai util sa economisesc pentru batranete, sau situatii neprevazute.

Fiecare dintre noi poate sa aiba confortul unui viitor sigur, in care nu va fi nevoie sa faca sacrificii pentru a se bucura de viata cu ajutorul asigurarilor de viata menite sa ne protejeze inclusiv de noi insine.

Produsele financiare cu componenta de protecție ne aduc linistea unui viitor mai sigur in care atat noi, cat si cei dragi noua isi pot indeplini toate visurile si se pot bucura de viata.

Astfel, poti opta pentru asigurari de viata cu economisire, iar la momentul ales de tine, te vei bucura de o economie frumusica pe care in alte conditii poate cu greu ai putea sa o faci.

Mai mult, in functie de puterea ta financiară, dar si de suma pe care vrei sa o ai in momentul in care polita ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui adica tu controlezi procesul de protectie si economisire.

Stiu ca iti este greu sa faci o alegere, de aceea nu trebuie sa treci prin acest proces singur, ai nevoie de un broker de asigurare de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portfoliu complet si complex de produse menite sa te ajute sa te protejezi, sa traiesti confortabil si sa te bucuri de toate momentele vietii.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele