OVB Allfinanz Romania: Despre a face versus doar a spune ca vei face

Sau cum sa transformi vorbele in fapte.

De cate ori nu ai spus: o sa fac eu in asa fel sa imi asigur viitorul. Sau data viitoare o sa fiu mai bine pregatit si nu voi mai fi prins in offside.

Ideea este ca cei mai multi dintre noi ne gandim la solutii de protectie doar daca ni se intampla ceva mai putin fericit; in restul timpului ne bazam pe noroc.

Dar, dupa cum bine spune o vorba romaneasca, norocul, ca si roata, se tot invarte, motiv pentru care ar fi util sa iti faci rezerve de noroc.

Ce inseamna asta?

Inseamna sa pui la punct o serie de mecanisme menite sa te protejeze. Unele dintre aceste mecanisme poarta numele de asigurari de viata sau pensii private.

Sa luam asigurarile de viata de exemplu. Acestea sunt niste produse simple in esenta: lunar/trimestrial sau anual aloci o suma care te va proteja pe tine si cei dragi tie in caz de accidente.

Asigurarile, pe langa componenta lor de protectie, au si o alta de economisire. Astfel, poti opta pentru asigurari de viata cu economisire, iar la momentul ales de tine te vei bucura de o economie frumusica pe care in alte conditii poate cu greu ai putea sa o faci.

Mai mult, in functie de puterea ta financiara, dar si de suma pe care vrei sa o ai in momentul in care polita ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui, adica tu controlezi procesul de protectie & economisire.

Stiu ca iti este greu sa faci o alegere, de aceea nu trebuie sa treci prin acest proces singur, ai nevoie de un broker de asigurari de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portfoliu complet si complex de produse menite sa te ajute sa te protejezi.

Impreuna vom transforma vorbele in fapte!

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele