OVB Allfinanz Romania: Diamantele sunt pentru totdeauna dar traiesti doar o data

Inca de cand eram mic copil am inteles ca viitorul presupune munca multa, chibzuinta, straduinta si in principiu foarte multe eforturi din partea mea.

Parintii mei sunt oameni muncitori care s-au preocupat mai toata viata de astazi, cel mult de maine si mult mai putin de viitorul mai indepartat sau de sanatatea lor, considerandu-le neimportante acum, ci mai incolo.

Doar ca mai incolo i-a ajuns usor usor din urma. Nu ma intelegeti gresit, au agonisit suficient, traiesc o viata confortabila, ne-au crescut pe mine si pe fratele meu, ne-au trimis la scoala si au bifat tot ceea ce era necesar.

In schimb, din punctul meu de vedere, parintii mei nu s-au bucurat suficient de tineretea lor, nu au mers in fiecare an in cel putin un concediu si nu si-au facut cadouri scumpe unul altuia, sau lor insisi, deoarece parea ca nu au niciodata bani.

Acum regretele sunt tarzii iar timpul nu il mai pot da inapoi. Astazi ii doare piciorul, nu mai aud la fel de bine cu o ureche sau obosesc foarte repede si se gandesc ca nu mai are sens sa se duca sa se plimbe ca doar au imbatranit. Ce le mai trebuie lor plimbare acum; asteapta pensia si nepotii.

Ce am invatat din experienta lor, uitandu-ma atat prin ochii copilului crescut in acel ritm, precum si cei ai adultului independent si cu acces la foarte multa informatie?

Ca viata se traieste in fiecare zi! Nu conteaza diamantele de la bunica, vila cu piscina sau cati cai putere te asteapta in fata casei. Ceea ce este important sunt oamenii dragi si amintirile pe care le faci alaturi de ei.

Sunt de acord cu faptul ca zilnic apare ceva neprevazut si ca planurile ti se dau constant peste cap, dar poate tocmai de aceea ai nevoie de constanta si siguranta in viata ta.

Ai nevoie de o asigurare de viata.

Un astfel de produs protejeaza cea mai de pret avutie – viata ta. Te protejeaza in cazul unui accident oferindu-ti acces la cele mai noi si mai performante tehnici medicale, la cei mai buni doctori si la cele mai curate spitale.

Pe cei dragi tie ii protejeaza de statul pe holurile spitalelor de stat, de grija de a umple buzunarele fiecarei asistente si de a discuta cu personal medical obosit.

Asigurarile de viata sunt produse simple in esenta: lunar, trimestrial sau chiar anual aloci o suma care te va proteja pe tine si cei dragi tie in caz de accidente.

Pe cat sunt de simple in schimb pe atat de complexe sunt beneficiile iar totul in schimbul unor sume de care te asigur ca te poti lipsi fara niciun regret sau disconfort.

Ca orice investitie serioasa – iar una mai serioasa decat aceea de a-ti asigura viata nu vad – recomandarea este de a o face alaturi de un partener de incredere.

Echipa OVB Allfinanz Romania are cei mai bine pregatiti consultanti financiari de pe piata in portofoliul carora vei gasi mereu cele mai bune produse de asigurari. Alege siguranta si confortul unei decizii bune alaturi de un partener de incredere. Alege OVB Allfinanz Romania.

OVB Alllfinanz Romania este solutia potrivita acelora care isi doresc siguranta si protectie.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele