OVB Allfinanz Romania: Nu poti sa mimezi sanatatea

Sunt momente in viata fiecaruia dintre noi in care ne prefacem ca suntem altcineva.

Fie ca la nunta verisoarei Maria ne prefacem ca suntem nepoata nu stiu cui, doar ca sa nu ii atragem atentia unei doamne octogenare ca a incurcat nepoatele, sau ca la birou nu ii atragem atentia sefului cel mare ca ne-a spus pe un alt nume, ideea este ca uneori mimam ca suntem altcineva.

Cu toate acestea, nu putem mima chiar totul.

De exemplu, nu putem sa mimam sanatatea. Organismul nostru se incapataneaza sa ne arate, la propriu, cand ceva nu merge bine, iar semnele sunt extrem de vizibile.

De exemplu, faptul ca nu bem suficienta apa sau ca nu ne odihnim suficient, se observa cu ochiul liber chiar sub ochi, acolo unde apar cearcane sau pungi. Abuzul de sare sau ciocolata se poate observa pe tenul nostru prin prezenta diverselor imperfectiuni.

Lista poate sa continue pentru intreg corpul, dar semnele de la nivelul fetei sunt cele mai la indemana de observat.

Cu toate acestea exista solutii la indemana pentru a vedea cat esti de sanatos, dar si de te pastra astfel pe termen lung.

O asigurare privata de sanatate este cel mai bun cadou pe care ti-l poti face tie si corpului tau.

Prin controale regulate la cei mai buni medici vei stii exact cat esti de sanatos, daca este nevoie sa iei masuri, dar si care ar fi acelea.

Sistemul de sanatate privat are la baza un pilon extrem de important, acela al preventiei, prin includerea unui set de analize de baza in componenta fiecare produs. Desigur, diferentele dintre produse sunt date de numarul de proceduri incluse, precum si de cat de amanuntite sunt analizele pe care le poti face, dar chiar si un produs cu un numar minim de proceduri te va putea ajuta sa iti pastrezi sanatatea sub control.

Cu alte cuvinte, un astfel de produs achizitionat cat mai devreme te va ajuta sa te mentii cat mai sanatos pentru mai mult timp, iar astfel vei evita complicatii ulterioare, atat pentru tine cat si pentru cei dragi tie.

Costurile unui astfel de produs sunt relativ minime deoarece vorbim despre cateva zeci de lei pe luna, dar impactul pe care il au pentru sanatatea ta dar si pentru starea ta de bine generala, nu stiu daca poate fi cuantificat in mod real.

Linistea si siguranta date de faptul ca stii ca esti sanatos sunt nepretuite, iar un partener care sa te ajute sa le obtii, dar si sa le pastrezi. este extrem de important.

Consultantii OVB Allfinanz Romania iti vor fi alaturi la momentul contractarii produsului, cat si pe intreaga durata a acestuia. Prin intermediul analizei personalizate oferite de consultanii nostri, acestia iti vor prezenta exclusiv produsele potrivite tie si familiei tale, usurandu-ti astfel procesul de selectie.

Alege sa fii sanatos si lasa mima pentru seara de mima alaturi de prieteni.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele