OVB Allfinanz România: O viaţă frumoasă înseamnă o viaţă confortabilă şi sigură

Mă uit în jur şi cei mai mulţi prieteni şi cunoscuţi ai mei aleargă în fiecare zi după bani.

Banul şi poziţia socială pe care a ajuns să ţi-o confere – prin casa pe care o poţi achiziţiona, hainele pe care le poţi purta, vacanţele în care te poţi duce etc. – au ajuns să conteze mai mult decât liniştea şi confortul aduse de un trai mai tihnit, dar reconfortant.

De ce a ajuns numărul de pantofi să fie mai important decât a avea câteva ore de linişte într-un weekend cu o carte în mână, sau de ce contează mai mult să ai încă o cameră deşi în realitate îţi sunt suficiente cele existente déjà? Pentru că celor mai mulţi dintre noi ne place să epatăm.

Este în ADN-ul multora dintre noi ideea de a strânge, de a renunţa la mici plăceri cotidiene, de a ne priva de momente de linişte pentru, de exemplu, a cumpăra o maşina mai nouă şi mai mare cu care să ne lăudăm în faţa amicilor.

Cu toate acestea există modalităţi prin care putem să avem totul – şi siguranţă şi confort.

Pentru vieţi mai confortabile şi mai sigure au fost create asigurările de viață cu componență de economisire. Produsele financiare cu componentă de protecție ne aduc liniștea unui viitor mai sigur în care atât noi, cât și cei dragi nouă își pot îndeplini toate visurile și se pot bucura de viață.

Astfel, poți opta pentru asigurări de viață cu economisire, iar la momentul ales de tine, te vei bucura de o economie frumușică pe care în alte condiții poate cu greu ai putea să o faci.

Mai mult, în funcție de puterea ta financiară, dar și de suma pe care vrei să o ai în momentul în care polița ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui adică tu controlezi procesul de protecție și economisire.

Stiu ca îți este greu să faci o alegere, de aceea nu trebuie să treci prin acest proces singur, ai nevoie de un broker de asigurare de încredere, ai nevoie de OVB Allfinanz România.

Consultanții OVB Allfinanz România au la dispoziție un portfoliu complet și complex de produse menite să te ajute să te protejezi, să trăiesti confortabil şi să te bucuri de toate momentele vieţii.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele