OVB Allfinanz Romania: Promisiuni

Suntem foarte buni la a face promisiuni atat celor din jurul nostru, precum si noua insine.

Promitem ca vom face curat in casa weekendul asta, ca vom fi mai buni cu cei din jurul nostru, ca vom avea mai multa grija de sanatatea noastra, iar lista poate continua pe foarte multe pagini.

Ideea este ca de cele mai multe ori ramanem doar cu promisiunile facute, fara a le si indeplini, iar in aceasi situatie se regasesc si multi dintre prietenii si cunoscutii nostri.

Un motiv pentru care ne aflam in aceasta situatie ar putea fi acela ca facem foarte multe promisiuni, fara a fi seriosi in ceea ce le priveste sau chiar fara sa mai realizam ca le facem deoarece a devenit un automatism.

Un alt motiv ar fi acela ca ne-am obisnuit sa fim dezamagiti cand promisiunile noastre sau ale celor din jur nu sunt respectate, incat nu ne mai deranjeaza.

De exemplu cei mai multi dintre noi sunt obisnuiti sa le fie inselata promisiunea de a avea acces la servicii medicale de calitate, primind in loc servicii medicale de o calitate cel putin indoielnica, fiind invitati sa stea cu orele pe holurile spitalelor si policlinicilor de stat, sa fie tratati de medici obositi, stresati si prost platiti.

Pentru aceia dintre noi care isi doresc mai mult atat de la medicul lor precum si pentru sanatatea lor si a celor dragi, exista si alte solutii – asigurarea de sanatate privata.

Pentru fiecare dintre noi a fost creat un produs menit sa ne protejeze sanatatea. Pentru doar cateva zeci de lei pe luna, poti sa ai grija de tine si de cei dragi tie folosind o asigurare privata de sanatate.

Analizele anuale, precum si alte analize de rutina te vor ajuta sa te mentii sanatos si sa castigi cat mai mult timp pentru tine si cei dragi tie.

Produsele potrivite tie si celor dragi exista si ai nevoie doar de un consultant de incredere pentru a le identifica.

Ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania alaturi de tine atunci cand faci alegerea potrivita deoarece consultantii nostri stiu cat de nepretuita este sanatatea ta si a celor dragi tie.

Alege sa ai incredere nu in promisiuni, ci intr-un partener de incredere. Alege OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele